Köszöntő

Töltse nálunk Gyenesdiáson a Balatoni nyaralását!

Nagyon örülünk annak, hogy felkereste honlapunkat. Mi egy család, és gyermekbarát üdülő vagyunk, ezért elsősorban családokat, baráti társaságokat, várunk nyaralni. Az üdülőnk mindenfélét kínál, amit egy nyaraló csak kívánhat. Klikkelje magát keresztül az oldalainkon, és hagyja magát elrabolni a csodaszép Magyarországon, Gyenesdiáson a Balatonnál. Sok szép termálfürdő található az üdülő közelében. Nálunk közel, mindössze 200 m-re nyaralhat a Balatontól. Az üdülő könnyen megközelíthető helyen fekszik, a Gyenesdiási nyaraló övezetben, kb. 200 m- re a strandtól, és 3 km- re Keszthelytől, 7 km- re Hévíztől. A nagyszerűen gondozott üdülő 15.000 m2-en helyezkedik el, sok - sok szép fával, melyek a forró nyári napokon kellemes árnyékot vetnek. A területen 30 faház található - amelyekből: 12 db. "A", 7 db. "B", és 12 db. "C" kategóriás, összesen mintegy 120 fő befogadására vagyunk alkalmasak! Valamint kb. 40 kempinghely található (lakókocsinak, sátornak). Minden bevásárlási, étkezési (éttermek, büfék) lehetőség gyalog pár perc alatt elérhető, így autó - stressz mentesen töltheti idejét. A gyerekeknek van játszótér, hinta, csúszda, műanyag játszó, gyermek medence. A Balatoni kerékpárút közvetlenül az üdülő mellett halad el.Május 1. - szeptember 30.-ig tarunk nyitva. Beszélünk magyarul, és németül. Nálunk családbarát környezetben, és olcsón nyaralhat! Többféle felszereltségű faházzal rendelkezünk, ezért mindenki kiválaszthatja magának, és pénztárcájának a legmegfelelőbbet. Figyelje, és használja ki Akcióinkat.

 

Szolgáltatásaik amit minden vendégünk igénybe vehet:

Ingyenes WIFI Internet csatlakozási lehetőség az egész üdülő területén.
Kitakarítás, ágynemű huzattal, edények, kávéfőző, mosógép, széf, medence - drinkbárral.

Ellátás:
Minden bevásárlási, étkezési (éttermek, büfék) lehetőség gyalog pár perc alatt elérhető, így autó - stressz mentesen töltheti idejét.

Gyerekek:
A gyerekeknek van játszótér, hinta, csúszda, műanyag játszó, gyermek medence.

Szabadidő:
A medencénél lévő drinkbárnál, valamint a grillezőnél,   nyugodtan töltheti szabad idejét, vagy nézze át a "Szabadidős lehetőségek" menüpontot!

Kerékpár:
A Balatoni kerékpárút közvetlenül az üdülő mellett halad el.

Sportolási lehetőségeink:
Foci, röplabda (homokos), asztali tenisz, kosárlabda

Közösségi clubszoba:
Csocsó

Autó:
Közvetlenül a faháza mellet parkolhat.

Biztonság:
Az üdülőben 24 órás recepció szolgálat van.

Aki már egyszer nálunk nyaralt, az mindig szívesen jön vissza hozzánk! Kellemes nyaralást kívánunk!