Köszöntő

Töltse nálunk Gyenesdiáson a Balatoni nyaralását!

Nagyon örülünk annak, hogy felkereste honlapunkat. Mi egy család, és gyermekbarát üdülő vagyunk, ezért elsősorban családokat, baráti társaságokat, várunk nyaralni. Az üdülőnk mindenfélét kínál, amit egy nyaraló csak kívánhat. Klikkelje magát keresztül az oldalainkon, és hagyja magát elrabolni a csodaszép Magyarországon, Gyenesdiáson a Balatonnál.

Bungalow "A"

A bungalow felszereltsége:

Az "A" faházból összesen 12 db. található az üdülőben. Minden faház ugyanolyan elrendezésű, és teljesen egyformán felszerelt. Parkolás közvetlen a házak mellett lehetséges. A faházban található: 2 db. szoba 4 főre, valamint a konyha "amerikai" megoldású (egy légtérben van a nappali szobával), asztal, székek, komplett felszerelt konyharész, fürdő - WC - mosdó, nagy (82 cm) LED-TV, széf, ventilátor, fedett terasz kerti bútorokkal. Az ár tartalmazza az ágyneműt, huzatot, valamint a kitakarítás költségeit is.

Bungalow "B"

A bungalow felszereltsége:

A "B" faházból összesen 7 db. található az üdülőben. Minden faház ugyanolyan elrendezésű (kivéve egy házat - "B/19", ahol külön légtérben van a konyha a szobáktól), és teljesen egyformán felszerelt. Parkolás közvetlen a házak mellett lehetséges. A faházban található: 2 db.

Bungalow "C"

A bungalow felszereltsége:

A "C" faházból összesen 12 db. található az üdülőben. Minden faház ugyanolyan elrendezésű, és teljesen egyformán felszerelt. Parkolás közvetlen a házak mellett lehetséges. A faházban található: 2 db.

Kemping

A kempingről:

A kempingben összesen kb.: 40 nagy (100m2 felett) parcellázatlan hely található. Többségében füvesített helyek mellet található kb.: 6-8 hely ahol kavicsozott talaj van. Nagyrészt napos helyek vannak, de vannak kifejezetten árnyékos helyeink is, így mindenki kiválaszthatja a magának megfelelőt. Központi fürdő: (Férfi - Női) 3 - 3 zuhanyzóval, 4 - 4 mosdóval, tükörrel, valamint áram vételi lehetőségekkel pl. hajszárító - borotva részére, valamint piszoár a férfi fürdőben.

Környék

Gyenesdiás 

Magyarország nyugati határától 100 Km-re a Nyugat Balatoni Régióban, a Keszthelyi hegység lábánál fekszik Gyenesdiás mintegy 3300 lakossal, akik a vendégeinknek kimagaslóan sokszínű lehetőségeket kínálnak az aktív pihenésre vágyóknak. Gyenesdiás közvetlenül a kultúrváros Keszthely mellett fekszik, és 6 km távolságra helyezkedik el a gyógyvízéről híres Hévíz városától.